Alliance Innovációs Centrum

Az Alliance Klaszter Menedzsment Kft. a 8200 Veszprém, Csererdei út 23. alatti Alliance Innovációs Centrum földszinti irodáit 2013 április 02-óta bérli, és biztosítja érdeklődő tagjai számára projektjeik megvalósítási helyszíneként.

 

Az Alliance Innovációs Centrum egy földszint + emelet szintelosztású, vasbeton panel szerkezetes 1786 m2-es irodaépület. Az épület 1983-ban épült, 2003-ban és 2013-ban történt felújítása. Az épületben kiépített számítógép és kommunikációs hálózat, valamint WIFI működik. Recepció, videó megfigyelő rendszer, riasztórendszer, őrzés-védelem és nagy sávszélességű szerver terem teszi teljessé a szolgáltatást. Kb. 50 személygépkocsi számára a parkolás megoldott.

A 100-120 fő befogadására alkalmas rendezvényteremben tartottunk már Klaszter taggyűlést, illetve itt tervezzük egy nemzetközi konferencia lebonyolítását is.


Klasztertagjaink közül a Combit Zrt. három nagy projektjét, az Apertech Kft. két projektjét, az Albacomp RI Kft, az RD Systems Kft. és a Smart Electronic APC Eurolog Kft. egy-egy projektjét valósította meg az Alliance Innovációs Centrumban. A megvalósított projektek miatt kialakításra került egy hangszigetelt „süket” szoba, amiben professzionális hangrögzítő eszközök működnek.
Az új GINOP pályázataik megvalósítási helyszínéül 7 tagvállalatunk és 17 Klaszterünkön kívüli vállalkozás választotta az Alliance Innovációs Centrumot.

 

 

Innov Centr tábla Cegtablak kép2 kép3